US history

Hallo, fijn dat je interesse toont in de services die ik kan verlenen en waar ik voor sta.

Mijn naam is Marco van Uden. Vader van drie dochters en 1 pleegdochter.

Na mijn HTS opleiding heb ik +/-20 jaar op management niveau diverse (logistieke) bedrijven geholpen bij het verbeteren van hun processen. Diverse re-organisaties en ervaringen rijker brachten mij tot een carriere switch.

Zo ben ik mijn talenten binnen de bouwwereld verder gaan ontwikkelen. Ik heb altijd veel passie gehad voor klussen in het algemeen. Mijn ervaringen bij het verbouwen van diverse van mijn eigen huizen bleven dan ook niet onopgemerkt. En met steun van investeerders heb ik U.S. (Uden Services) kunnen oprichten.

Hierbij worden in overleg met de investeerder interessante appartement(en) aangekocht. Afhankelijk van de staat waarin een appartement verkeert wordt dit opgeknapt. Door de veelzijdigheid aan expertise en creativiteit binnen de groep zijn we in staat om de efficiency binnen het verbouwproces optimaal te houden. Iets wat binnen bouwprojecten dikwijls grote moeite kost en vaak tot aanzienlijke extra kosten leidt. Veelal lukt het ons om de verbeteringen zelfstandig uit te voeren. De appartementen worden daarna voor verhuur aangeboden. Ook dit pakken wij op, vervolgens ontlasten we de investeerder ook door het technisch beheer (reparaties , calamiteiten etc.) zelf uit te voeren.

De kennis,die wij hebben, is breed en groeit nog steeds. Daarnaast denken we graag mee, ook bij het uitvoeren van een particuliere klus en of zakelijk project (kijk voor een overzicht bij Projecten & klussen).

Zo creƫren we een samenwerking die in alle facetten betrokkenheid uitstraalt. Ervaar ook dat het werken met gepassioneerde mensen zoveel meer energie en resultaat geeft.